News & Events

Препълнени сметища, изхвърлени водопроводни инсталации и купища торби с отпадъци, стари мебели, нежелани уреди по дворовете и в контейнерите. Почти всеки от нас поне веднъж е използвал фирма за извозване на отпадъци с контейнери.

Колко строителни отпадъци могат да бъдат изхвърлени в контейнери?

Как да се отървем от строителните отпадъци?

Предлагат се няколко опции: Изхвърляйте строителните отпадъци в контейнери, предварително опаковани в торби. По-добре през нощта, и по-малко. Вярно, тук възниква въпросът: “А ако има много строителни отпадъци?” Е, колко време ще отнеме тяхното изваждане? Колко усилия трябва да похарчите?

За да избегнете глобите и неприятностите, поръчайте контейнер от фирма „В 5555” ЕООД гр. Ямбол. В тази ситуация това е най-удобният и изгоден вариант. Първо, товарачите на фирмата ще изнесат и заредят всичко – без да застрашат вашето здраве. На второ място, всяка уважаваща себе си фирма има разрешения за извозване и изхвърляне на отпадъци. Така че няма да претърпите глоби. И на трето място, някои фирми извършват рециклиране на строителните отпадъци. Така че, когато се свържете със специализирана фирма за събиране на отпадъци, така ще защитите околната среда и ще си намалите главоболието по извършване на дейността.

Според законовите разпоредби извозването на строителни отпадъци не е включено в списъка на комуналните услуги. Така че, плащайки за събирането на боклука, вие плащате само за събирането на битовите отпадъци. В повечето случаи жителите на града са длъжни сами да извозват строителните и обемистите отпадъци. Изключение правят само тези, които са сключили отделно споразумение с фирма и допълнително плащат за тази услуга.

Наказания за нарушаване на правилата за изхвърлянето на строителните отпадъци

Жителите нямат право да изхвърлят строителни и обемисти отпадъци в контейнерите около жилищните блокове! Тези действия представляват административно нарушение, за което се налагат глоби.

Между другото, поръчването на контейнер за извозване на строителни отпадъци ще бъде много по-евтино, и по-полезно за нервите, които бихте изразходили. И все пак глобите са глоби, но е важно всеки да има отговорност и съвест.

Става въпрос за добросъвестност. В крайна сметка от нас зависи да спазваме правилата на страната, в противен случай нищо няма да се промени в живота ни.

Нашата специализирана фирма бързо и ефективно извозва строителни, битови и производствени отпадъци. В какво се състои дейността ни: тя е свързана с доставка на празни контейнери и тяхното извозване със специализирани контейнеровозни камиони. Фирмата работи на територията на общините Ямбол и Сливен.

Вашият коментар

Call Now Button