News & Events

Благодарение на нашия квалифициран екип, постепенно успяхме да предложим на клиентите  си допълнителен метод за събране на отпадъци, който е по-икономичен, екологичен и широко приложим.

Прес контейнерите служат за събиране, херметически уплътняване и транспортиране на матерала, до мястото за рециклиране или депото за отпадъци. Прес контейнерите са излючително удобни за транспортиране на различни видове отпадъци като: хартия, пластмаса, промишлени, комунални и друг отпадъци.

 

В нашата работа ние сме концентрирани изцяло върху потребностите на нашите клиенти и затова търсим най-ефективния начин за удовлетвряване на нуждите им. От опит знаем, че всеки търси най-изгодния начин за намаляване на разходите. Прес контейнерите са вашето решение. Те са изключително икономични – за 1 курс с прес контейнера биват пренасяни до 10 пъти повече отпадъци, отколкото с обикновен/стандартен контейнер. Характеризират се с пестене на пространство (намаляне на обема от 4 до 6 пъти), могат да съберат много голямо количество отпадъци на малка площ чрез тяхното пресоване, това улеснява и тяхното депониране.

 

Контейнерите се затварят херметически и това ги прави много добра алтернатива от екологична гледна точка. Боклукът остава затворен и така се предотвратява възникването и разпространението на зарази, миризми и течности, както и привличането на насекоми и животни.

 

Прес контейнера не се нуждае от допълнтелни основи за неговия монтаж. Ето защо можем да предоставим  индивидуални решения за изхвърлянето на отпадъци на търговци на едро, универсални магазни, супермаркети, хипермаркети, болници, индустриални компании, предприятия, банки, общини и жилищни асоциаци, фестивали и концерти или подобни компании, в които се прозвеждат промишлени или обемсти отпадъци.

 

Прес контейнерите са с изключително здрава конструкция, ниска поддръжка и дълъг експлоатационен живот. Характеризират се с бързо натоварване и възможности за универсално приложение.

 

Още се чудите как да стабилизирате финансовото си състояние, да спетите разходи и време? Доверете се на нашият опит и компетентност, ние сме тук, за да ви помогнем!

 

Развитието на нашата компания се дължи на комуникацията и подкрепата на нашите клиенти и усилията на нашите служители. Ако искате да забравите за неудобствата съпътстващи вашата дейност –  свържете се с нас! Ние сме насреща, за да се отървете от нежеланите отпадъци бързо, лесно и удобно.

 

За повече информация посетете нашия сайт, опознайте ни и ни се доверете!

 

Телефон за връзка: 0897 905 655

Вашият коментар

Call Now Button